Hulladékszállítás rendje 2021

Tájékoztatjuk Önöket, hogy településükön 2021. január 4-től NEM változott a hulladékszállítás rendje. Környezetvédelmi okokból papír alapú hulladéknaptár kizárólag azon települések ingatlanhasználóinak került kiküldésre, ahol a szállítási napokban változás történt.

A településekre vonatkozó 2021. évi hulladékszállítási rendet tartalmazó hulladéknaptár az alábbi weboldalon elérhető: www.bmhnonprofit.hu

A hulladéknaptár a weboldalon a Szolgáltatási terület menüpontra, majd a település nevének kezdőbetűjére kattintva, ezután a település nevét kiválasztva a 2021. évi hulladéknaptár pontban érhető le.

Kérjük, hogy a szelektív hulladék gyűjtési napjaira kiemelt figyelmet fordítani szíveskedjenek, hogy a csomagolási hulladék a megfelelő gyűjtési napon kerüljön kihelyezésre.

A szelektív járataink páros, illetve páratlan naptári heteken gyűjtenek. A tavalyi év utolsó hete (53. naptári hét) és az idei év első hete (1. naptári hét) is páratlan hét, mely mind a szállítást végzők mind az ingatlanhasználók figyelmét igényli a gyűjtés során.

Hulladéknaptár 2021PDF